Terug

Volg Shownieuws

Wesley en Yolanthe gaan scheiden

Nieuws

5 mrt 2019, 17:04

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan scheiden. Dit laten zij weten aan Shownieuws.

Het management laat aan ons weten: "Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan. Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop." De geruchten van een scheiding gingen al veel langer, (zie video) maar konden tot vandaag niet bevestigd worden. Of zij ook juridisch gaan scheiden, kan de zegsvrouw niet melden. Het tweetal doet verder geen mededelingen over de reden van het besluit.

Het tweetal stapte in 2010 in het huwelijksbootje. Zij gaven elkaar het ja-woord in Italië, nabije Florence. Hun lovestory begon in mei 2009, toen zij drie weken na Yolanthe's breuk met Jan Smit zoenend werden gespot op een beveiligingscamera van een parkeergarage.

In 2015 kregen zij een zoontje, Xess Xava. Hij is inmiddels 3 jaar. Wesley had uit een eerder huwelijk al een zoontje, Jessey.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.