Terug

Volg Shownieuws

Wesley Sneijder betrokken geraakt bij opstootje met paparazzi

Nieuws

1 okt 2022, 12:29

Het lijkt erop dat Wesley Sneijder een heftige nacht beleefd heeft donderdagnacht. Turkse media beweren namelijk dat de lijfwachten van de ex-profvoetballer betrokken zouden zijn geweest bij een opstootje, nadat Sneijder door Turkse pers gespot werd met een vrouw.

Turkse media waaronder Haberlercom en Magazinga schrijven dat Wesley gezien is bij een nachtclub. Volgens hen verliet de ex-prof de club met een vrouw die hij rond 5.00 uur ontmoet zou hebben. Toen de twee buiten kwamen werden ze omringd door de Turkse pers. Hoewel de lijfwachten van Sneijder tussen de hem en de pers probeerde te komen ontstond er een handgemeen.

De lijfwachten konden niet voorkomen dat er foto's gemaakt werden van de twee. Vervolgens is Wesley zonder de vrouw in een auto gestapt.

Reactie management

Het management van Wesley reageert als volgt en laat Shownieuws weten: "Hij is thuis, maar er was niks aan de hand. Beetje opdringerige paparazzi." Op de vraag wie de vrouw is laat het management weten dat de vrouw een vriendin is van zijn businesspartners.

Normaliter is Wesley iedere maandag- en vrijdagavond te zien in Veronica Offside. In de uitzending van vrijdag was te zien dat hij niet aanwezig was. Wel werd er met hem gebeld vanuit het vliegtuig. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Wesley en Andy over Veronica Offside
1:05
Wesley en Andy over Veronica Offside

(Bron Instastory: Instagram/haberlercom)

(Bron Instapost: Instagram/magazina_)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.