Terug

Volg Shownieuws

Wesley Sneijder neemt drastisch besluit na heftig nieuws

Nieuws

12 juni 2024, 17:05

Het is een verdrietig periode voor Wesley Sneijder. De voormalig voetballer verloor vorig jaar zijn moeder (zie video), en nu zijn er ook nog eens zorgen om zijn zieke vader. Rondom zijn vader neemt Wesley een drastisch besluit.

Aan weekblad Weekend onthult de voormalig voetballer dat hij is ingetrokken bij zijn ernstig zieke vader Barry: "Om die laatste tijd met hem samen te zijn." Op dit moment is vader Barry 'stabiel', maar hij is en blijft wel ongeneeslijk ziek. "Dat zal altijd zo blijven..."

Wesley vertelt verder over dit ingrijpende besluit: "Om de laatste tijd nog met hem door te kunnen brengen. Dat vond ik goed om te doen. Ik heb alles weggedaan en ben naar hem toe verhuisd. Hoe lang ik daar blijf? Ik hoop nog twintig jaar, maar we zullen zien."

Gemis

Wesley heeft het daarnaast ook nog altijd zwaar met het verlies van zijn moeder. "Het is bijna een jaar geleden dat mijn moeder overleed. Dat blijft moeilijk, het gemis is nog steeds enorm. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk", liet hij eerder weten.

Yolanthe Cabau, de ex-partner van Wesley, bleef ook na de liefdesbreuk altijd goed contact houden met Sylvia. Hun zoon Xess Xava was ontzettend dol op zijn oma.

Ontroerende beelden van Xess Xava
0:24
Ontroerende beelden van Xess Xava

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.