Terug

Volg Shownieuws

Wesley Sneijder verkoopt villa met 'korting'

Nieuws

14 apr 2022, 16:41

Wesley Sneijder wilde zó graag zijn villa op Ibiza kwijt, dat hij de nieuwe eigenaar een fikse 'korting' gaf. Dat weet de weekblad Weekend te melden.

De villa, die de naam Casa Penelope heeft, op het Spaanse eiland werd door de oud-voetballer voor 2,8 miljoen euro te koop gezet. Een groot bedrag, maar de nieuwe eigenaar kreeg er dan ook heel wat voor terug. Twee zwembaden, drie bad- en slaapkamer én maar een paar honderd meter lopen naar het strand.

Dat klinkt natuurlijk perfect voor iemand die van luxe houdt, alleen moest de toekomstige eigenaar nog wel heel wat zelf verbouwen.

Daar bleken kopers niets zoveel zin in te hebben en dus moest Wesley de vraagprijs flink verlagen. Uiteindelijk verkocht hij het mega huis voor bijna 1,7 miljoen euro. Dat is 45% minder dan de oud-voetballer in eerste instantie in gedachten had.

Zingen

Onlangs stal Wesley nog de show met een talent dat mensen nog niet van hem kende. Zo zong hij op een feestje in het Arabisch. Hoe dat klonk, zie je in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.