Terug

Volg Shownieuws

Wibi is niet boos op Margriet 'maar bezem mag door redactie'

Wibi is niet boos op Margriet 'maar bezem mag door redactie'

Nieuws

12 dec 2020, 08:18

Wibi Soerjadi is niet boos op presentatrice Margriet van der Linden. "Maar door haar redactie moet de bezem", voegde hij daar wel aan toe in het programma Beau. De 50-jarige pianist reageerde hiermee op de rel die hij zelf had gecreëerd over het feit dat NPO-talkshow M hem had afgezegd als gast.

Soerjadi zou zijn nieuwe kerstsingle spelen bij M, maar werd naar eigen zeggen op zeer onfatsoenlijke wijze afgebeld omdat de redactie de voorkeur gaf aan een ander onderwerp. De muzikant had dit naar eigen zeggen "in de veertig jaar dat ik nu in dit vak zit nog nooit meegemaakt." Hij uitte zijn woede vrijdagochtend op Instagram.

In Beau was Wibi wel welkom om zijn lied te spelen. "Mensen moeten een keer horen wat er achter de schermen van programma’s gebeurt", stelde hij. "Ik wil Margriet niet afvallen. Maar door haar redactie mag de bezem wel een keer heen." Margriet zelf reageerde trouwens in de uitzending niet op het incident, dat de entertainmentmedia de hele dag bezighield.

De redactie van M liet vrijdag in een korte reactie weten zich niet te herkennen in de ervaring van Wibi. Er zou hem geen persmoment zijn toegezegd voor zijn nieuwe single; hij zou komen praten over het afgelopen jaar. Dit gesprek ging echter niet door, laat de redactie weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.