Terug

Volg Shownieuws

Wibi Soerjadi nog steeds last van inbraak: 'Ik kan gewoon niet slapen'

Wibi Soerjadi nog steeds last van inbraak: 'Ik kan gewoon niet slapen'

Nieuws

30 dec 2020, 23:30

Wibi Soerjadi heeft nog steeds moeite met slapen na de inbraak in zijn huis van afgelopen maart. Met Shownieuws blikt de pianist terug op 2020, een jaar vol ups en downs. Terwijl hij zijn 50ste verjaardag vierde in Disneyland Parijs, werd zijn woning in het Twentse Diepenheim bruut beroofd. "Mensen die het mee hebben gemaakt, die weten het wel. Je slaapt slecht. Je kan gewoon niet slapen en van elk dingetje word je wakker."

Toen Wibi in de nacht van 4 op 5 maart terugkeerde naar huis na een geweldig verjaardagsfeest, merkte hij al snel op dat er iets niet pluis was. "Het contrast kon natuurlijk ook niet groter zijn. Mijn verjaardag was fantastisch geweest en toen kwam ik terug. Het huis helemaal overhoop." Zo stond de paardenwagen, die normaal voor de deur geparkeerd is, er niet meer. Nadat hij zijn huis in liep zag hij ook dat er televisies en beddengoed verdwenen waren. Hij sloeg meteen alarm bij de politie.

Dankzij oplettende fans kon een deel van de gestolen spullen snel weer terug gevonden worden. In augustus konden er meerdere verdachten opgepakt worden. Wibi liet aan Shownieuws weten: "Ik ben ontzettend blij met de ontwikkelingen in het onderzoek. De Politie Hengelo heeft gelukkig niet stil gezeten tijdens de coronaperiode. Een dikke pluim daarvoor!"

Inmiddels is het onderzoek door de politie afgerond en wordt het overgedragen aan het OM. De Officier van Justitie zal verder beslissen hoe de zaak verder zal verlopen.

Het hele interview met Wibi Soerjadi kan je in de video hierboven bekijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.