Terug

Volg Shownieuws

WIDM-fans opgelet: Kijkers bepalen of kandidaten bekend worden gemaakt

Nieuws

23 nov 2022, 17:59

Kijkers van Wie is de Mol? lijken ook dit jaar weer invloed te kunnen hebben op het programma. Op de website van de show staat sinds woensdag het bericht 'dit seizoen bepalen jullie of de kandidaten worden bekendgemaakt'.

Een woordvoerder van AVROTROS kan nog niets zeggen over de geheimzinnige boodschap. Meer details worden in de komende dagen op social media gezet.

In het vorige seizoen hadden kijkers voor het eerst invloed op het spelverloop. Toen stelden de kandidaten zich al tijdens de opnames in augustus voor tijdens een livestream. Daarna moesten ze een pleidooi houden waarin ze vertelden waarom zij níet de mol zijn. Wie door de kijkers het minst verdacht werd, verdiende twee vrijstellingen voor de eerste executie.

Het 23e seizoen van de kijkcijferhit start begin januari met Rik van de Westelaken weer als presentator. Waar de opnames waren, is nog niet bekendgemaakt.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe het eraan toeging in het vorige seizoen. De finale van 2022 leverde namelijk bloedstollende beelden op.

Everon is de Mol!
1:27
Everon is de Mol!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.