Terug

Volg Shownieuws

WIDM opent deuren voor Jamie Trenité

WIDM opent deuren voor Jamie Trenité

Nieuws

9 feb 2019, 20:36

De tv-carrière van Jamie Trenité is plots in een stroomversnelling gekomen vanwege zijn deelname aan het populaire programma Wie is de Mol? Opeens gaan er volgens de 28-jarige presentator aan alle kanten deuren, die tot vorig jaar gesloten bleven, open.

"Ik vind dat je alles zelf moet afdwingen, maar ja...het is wel waar. Dat merk ik nu", vertelt Jamie in het AD. Hij wil er nog weinig over kwijt en hij wil ook niet zomaar ergens mee beginnen. "Maar ik kan keuzes maken. Ik moet er in elk geval 100 procent achter staan. Niks geen popiejopie-gedrag. Ik wil niet als een ster worden ingevlogen, een scriptje krijgen en dat even snel gaan draaien. Snap je?"

Jamie, die in 2017 Jules Unlimited presenteerde, is niet bang dat de plotselinge bekendheid hem nu naar het hoofd stijgt. Dankzij zijn moeder, actrice Linda van Dyck, keek hij op jonge leeftijd niet meer op tegen het fenomeen beroemd zijn. "Ik ben er dus ook niet zo ondersteboven van dat ik nu zelf een beetje bekend ben", zegt hij. "Door mijn opvoeding zal ik, ondanks alle aandacht, niet snel van het padje raken. Dat is de grootste mazzel die ik heb."

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.