Terug

Volg Shownieuws

Wie is de nieuwe vriendin van Max Verstappen?

Wie is de nieuwe vriendin van Max Verstappen?

Nieuws

3 jan 2021, 11:48

Shownieuws was de twee al maanden op het spoor, maar deze week bevestigt Max Verstappen dan eindelijk de geruchten over zijn liefdesleven. De Formule 1-coureur deelde op Instagram een foto met zijn nieuwe liefde Kelly Piquet.

In oktober werd bekend dat Max en zijn toenmalige vriendin Dilara Sanlik een punt achter hun relatie hadden gezet. Een maand later wist Shownieuws al dat de vonk weer was overgeslagen bij Max, maar dit keer was de Braziliaanse-Nederlandse Kelly de oorzaak.

De geruchten begonnen bij een Instagram post van Kelly waarin zij schreef: "Donkerder dan de oceaan, dieper dan de zee, je hebt alles, jij hebt wat ik nodig heb." Max reageerde daar vervolgens onder met: "Samen kunnen we uitdagingen aan zo diep als de zee en zo hoog als de lucht."

Piquet heeft als model geposeerd voor modebladen zoals Vogue en Marie Claire. Daarnaast heeft ze 177.000 volgers op Instagram en werkt ze ook voor het social media-team van de Formule E, een autosportklasse met alleen elektrische auto's.

Kelly Piquet kan met Max meepraten in alle racetermen. Zij is namelijk de dochter van racelegende Nelson Piquet, drievoudig F1-wereldkampioen. Kelly heeft al eerder de liefde gevonden in de pitstraat, met coureur Daniil Kvyat. Met hem kreeg zij in 2019 een dochter, Penélope. Begin 2020 maakten de twee officieel bekend uit elkaar te gaan.

Of Max in de smaak valt bij zijn nieuwe schoonfamilie, zie je in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.