Terug

Volg Shownieuws

Wie is dit schattige blonde meisje?

Nieuws

25 juni 2022, 16:57

Er is weer een schattige jeugdfoto gedeeld (meisje links in het blauwe bloesje) door een Bekende Nederlander. Dit keer is het niemand minder dan voormalig fotomodel, presentatrice en schrijfster Daphne Deckers (53).

De blonde columniste deelt een Instagram-post met jeugdfoto's van haar en haar jeugdvriendin Marleen.

"Marleen en ik waren onafscheidelijk op de lagere school; we zaten zelfs samen in het kerkkoor. Zij wilde later graag violiste worden en ik wilde boeken schrijven. En dat zijn we gaan doen! Marleen is eerste violiste van het Koninklijk Concertgebouworkest en ik werk weer aan een nieuw boek. We hebben elkaar héél lang niet gezien, maar 45 jaar na deze jeugdfoto's zitten we dan toch weer eens aan de lunch in het Conservatorium Hotel, waar Marleen vroeger nog les heeft gehad van Herman Krebbers. En meteen hadden we weer die klik, alsof de tijd heeft stilgestaan!", laat Daphne weten.

De foto's bekijk je hieronder:

Begin dit jaar ging fotograaf William Rutten in gesprek met Daphne Deckers voor de serie Op de gevoelige plaat, de video hiervan bekijk je bovenaan de pagina.

(Foto: Instagram daphne_deckers)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.