Terug

Volg Shownieuws

Wilfred Genee: 'Had graag zwanger willen zijn'

Nieuws

13 feb 2024, 10:53

Een opmerkelijke uitspraak van Wilfred Genee, die bekend is van Vandaag Inside (zie video). De presentator deelt in weekblad Story, dat hij best wel graag zwanger had willen zijn.

Wilfred heeft samen met zijn vrouw Lili twee kinderen: Isabeau en Timothy. In het weekblad deelt de presentator zijn zorgen over zijn puberende dochter van veertien: "Mijn dochter is heel druk met TikTok, dat vind ik lastig", laat hij weten.

Betrokken

Gelukkig houdt Wilfred samen met zijn vrouw een oogje in het zeil en beheren zij het TikTok account van Isabeau: "Ik ben een betrokken vader. We besteden veel tijd aan ons gezin. Het is niet voor iedereen gegeven dat te kunnen doen. Als je voor kinderen kiest, moet je die verantwoordelijkheid ook nemen. En dan is het aan jou er wat van te maken (...) Sommige mensen hebben het soms over papadag en mamadag, maar bij ons is het dagelijks papa- en mamadag.

Zwanger

Het is wel duidelijk dat de presentator een betrokken vader is, maar wat hem betreft had de verbinding met zijn kinderen nóg groter kunnen zijn. "Ik had graag zwanger kunnen en willen zijn. Dat lijkt mij zo bijzonder. Dat je het menselijk leven in je kan hebben en negen maanden bij je kan dragen. De band die een moeder met een kind heeft, zal een vader nooit kunnen krijgen. Ik zal niet zeggen dat ik jaloers ben, maar dat lijkt me wel heel bijzonder."

'Directeurtje' in kikkerpak

Marco Louwerens maakte afgelopen vrijdagavond nog zijn opwachting in Vandaag Inside bij tafelgast Wilfred. Dit keer niet als Sinterklaas, maar als kikker! Menig kijker kwam niet meer bij van het lachen.

In de beelden hieronder reageert Wilfred op het bezoekje.

Wilfred ontdaan na uitzending: ‘Ik vind het echt bizar gewoon’
3:51
Wilfred ontdaan na uitzending: ‘Ik vind het echt bizar gewoon’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.