Terug

Volg Shownieuws

Wilfred Genee onthult tv-klus van André Hazes op Ibiza

Wilfred Genee onthult tv-klus van André Hazes op Ibiza

Nieuws

14 apr 2021, 16:02

Er is meer bekend over de tv-klus van André Hazes op Ibiza. Volgens Wilfred Genee heeft de zanger daar opgetreden voor een programma met voetballers dat door Humberto Tan zal worden gepresenteerd en zal worden uitgezonden op Videoland.

Dinsdag vertelde de manager van André aan Shownieuws dat hij op Ibiza zat vanwege een tv-programma. Maar voor welk programma hij opnames had wilde hij niet zeggen. Aangezien de zanger een microfoon in zijn handen had leek het om een muziekprogramma te gaan.

André Hazes geniet op Ibiza zonder Sarah
0:43
André Hazes geniet op Ibiza zonder Sarah

Wilfred zei woensdagochtend in de radioshow Veronica Inside over deze Ibiza-trip: "Ik weet waarom, maar ik weet niet of ik het kan vertellen. Dat is een beetje lastig. Het is voor een nieuw tv-programma. Ik weet niet of het al bekend mag worden of niet. Er zijn heel veel grote namen daar op Ibiza nu." Waarop Edwin Evers reageerde: "Ik ben inderdaad ook gevraagd, dus ik weet waar je het over hebt, maar ik mag het ook niet zeggen. Je bedoelt het programma met die voetballers, toch? Nee, ik zeg verder niks. Ik heb al te veel gezegd. Ik zie Wilfred lachen, dus het klopt." Meer zie je in de video bovenaan het artikel.

Een woordvoerder van RTL laat aan Shownieuws weten dat men bezig is met een serie rondom het EK Voetbal en dat er later meer over bekend wordt gemaakt. Albert Verlinde onthulde woensdag in de late editie van Shownieuws de titel van het programma: Villa Oranje en nog meer details. Check de video hieronder:

Albert onthult Villa Oranje
0:34
Albert onthult Villa Oranje

UPDATE: Niet Humberto Tan maar Frank Evenblij gaat Villa Oranje presenteren.

(foto: Instagram André Hazes)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.