Terug

Volg Shownieuws

Wilfred Genee shockeert Oranjezomers-kijkers

Wilfred Genee shockeert Oranjezomers-kijkers

Nieuws

11 juni 2021, 08:19

Wilfred Genee heeft kijkers van de Oranjezomer flink laten schrikken met een nieuwe look...

De eerste Oranjezomer ging donderdag van start met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Echter lag de aandacht niet bij de inhoud van het programma, maar bij het haar van Wilfred...

Verf

Het lijkt erop dat Wilfred gekozen voor een nieuw kapsel, wat bij de kijkers thuis niet al te best wordt ontvangen. Op Twitter vragen kijkers zich openlijk af wat er 'in hemelsnaam' met Wilfred's coupe aan de hand is.

"Heeft Wilfred nou een pruik op? Dat kapsel ziet er niet uit joh!", schrijft een kijker. Ook bij anderen valt de nieuwe kleur van Wilfred's haar op. "Prima kleurspoelinkje bij Wilfred. Driedubbele dosis om de zomer door te komen", schrijft een kijker.

Stoppen

Het is het laatste jaar dat Johan Derksen op televisie te zien is. Na tientallen jaren is Johan Derksen wel uitgepraat over voetbal, vindt hijzelf. Dat is dan ook de belangrijkste reden dat de 72-jarige voetbalanalist volgend jaar stopt met televisie. Meer hierover zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.