Terug

Volg Shownieuws

Will Smith dansend op feest na veelbesproken Oscar-klap

Will Smith dansend op feest na veelbesproken Oscar-klap

Nieuws

28 mrt 2022, 19:16

Als Will Smith spijt had van het slaan van Chris Rock tijdens de Oscaruitreiking, liet de acteur dat in ieder geval niet zien na afloop. Hij ging na het gala met een groot gezelschap naar de Vanity Fair Oscar Party en belandde vrijwel direct op de dansvloer, meldt Variety.

De dj speelde een medley van de grootste hits van Smith uit de jaren negentig. De acteur stond in het midden van de belangstelling en zong met zijn gewonnen Oscar in de hand luidkeels mee met nummers Gettin' Jiggy Wit It en Miami.

Volgens Variety gedroeg Smith zich op het feest alsof er niets gebeurd was. Hij poseerde voor selfies en schudde vele handen.

Smith won de Oscar voor beste acteur in de film King Richard. Tijdens zijn dankwoord liet hij niet horen dat hij spijt had. Wel maakte hij zijn excuses aan The Academy voor het incident, dat even daarvoor had plaatsgevonden. De acteur sloeg collega Chris Rock hard in zijn gezicht nadat deze een grap had gemaakt over het haar van zijn vrouw Jada Pinkett Smith, die lijdt aan alopecia (ernstige haaruitval).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.