Terug

Volg Shownieuws

Will Smith: 'Geen sprake van ontrouw in ons huwelijk'

Will Smith: 'Geen sprake van ontrouw in ons huwelijk'

Nieuws

15 mrt 2022, 07:46

Will Smith laat er geen twijfel over bestaan dat er ooit sprake is geweest van ontrouw binnen zijn huwelijk met Jada Pinkett-Smith. "Dat is gewoon niet het geval, echt niet," aldus de acteur, die afgelopen zondag zowel een BAFTA als Critics Choice Award won voor zijn rol als tennisvader Richard Williams in de film King Richard. Dit liet hij weten in een gesprek met Gayle King voor het programma CBS Sunday Morning.

"We zijn elkaar nooit ontrouw geweest. Jada en ik praten over alles met elkaar en we hebben elkaar nooit op een of andere manier verrast met 'gekke dingen'. Ik weet dat er heel veel gezegd en geschreven is over ons huwelijk, maar ik denk juist dat dat mensen goed kan doen. Het bespreken van je relatie, en wat je daarin terug wilt zien, is het belangrijkste gesprek. Dan kom je erachter of je dingen echt vanuit je hart doet of dat het iets giftigs is," aldus Smith.

Eerder kwamen er berichten naar buiten dat zowel Will als Jada met andere mensen geweest waren tijdens hun huwelijk en dat er zelfs sprake was van een open relatie. Volgens Smith klopt die berichtgeving niet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.