Terug

Volg Shownieuws

Will Smith zingt officiële WK-lied

Will Smith zingt officiële WK-lied

Nieuws

23 mei 2018, 16:25

Het is nu officieel; Will Smith gaat het officiële lied voor het wereldkampioenschap voetbal zingen. Het nummer heet Live It Up en is vanaf komende vrijdag te beluisteren. De wereldvoetbalbond FIFA geeft op 7 juni de officiële video vrij.

De Amerikaanse dj Diplo heeft Live It Up geproduceerd. Will Smith krijgt hulp van Nicky Jam en de Kosovaarse popsensatie Era Istrefi. De drie zullen het lied ook ten gehore brengen voorafgaande aan de finale van het WK op 15 juli in het Loezjniki Stadion van Moskou.

''Een geweldige eer om op het WK te mogen optreden”, zegt Will in een reactie. “Het nummer bevat een mix van muziekgenres en wij willen de hele wereld zien dansen'', aldus Smith.

Op het WK van 1966 was er al een officieel kampioenschapslied, toen nog opgedragen aan mascotte Willie. Bij het vorige WK van 2014 in Brazilië was We Are One van rapper Pitbull, Jennifer Lopez en Claudia Leitte het officiële lied.

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.