Terug

Volg Shownieuws

Willeke Alberti na dramatisch verlies: 'Wil gewoon weer leven'

Nieuws

24 jan 2024, 19:26

Het is een verdrietige tijd voor Willeke Alberti. Ze moest afscheid nemen van haar dochter en even later ook haar broer. De zangeres vertelde eerder al voor de camera van Shownieuws hoe het nu met haar gaat (zie video). In de nieuwe editie van Weekend spreekt ze zich uit over de toekomst.

Willeke heeft namelijk besloten om ondanks haar tegenslagen toch door te gaan met haar werkzaamheden. Maar wat motiveert haar op dit moment om door te gaan? "Het leven. Ik wil gewoon weer leven", antwoordt Willeke hierop. "Het enige wat ik nu nog kan doen is overleven met de mensen die mij dierbaar zijn, dat ik nog even bij hen kan en mag zijn, en bij mijn kleinkinderen die zo leuk zijn. Daar wil ik weer veel tijd aan besteden."

Gezondheid

Op dit moment focust Willeke zich vooral op zelf gezond blijven: "Ik moet gezond blijven voor mijn familie, dat vind ik het allerbelangrijkst. En ik wil gezond blijven voor mezelf, zo leef ik ook: om gezond en fit te blijven." De zangeres vertelt dat veel dingen op dit moment veel energie kosten, zoals traplopen. Maar gelukkig doet ze ook dingen waar ze wel energie van krijgt.

Optreden

Een van die dingen is optreden: "Dan treed ik vandaag weer op ,en heb ik die energie weer. Ik kan het heel moeilijk verwoorden, maar ik word daar heel gelukkig van. Ik ben zo blij dat ik hier ben en dat kan tonen". Onlangs nam Willeke een nummer op met De Bevers. Het lied is een cover van de klassieker Reisje Langs De Rijn, een nummer dat Willeke eerder zong met haar vader Willy Alberti.

Tekst gaat verder onder de video.

Willeke over samenwerking met De Bevers
2:05
Willeke over samenwerking met De Bevers

Gemis

Door het grote gemis van Daniëlle van 't Schip heeft Willeke de bruiloft van haar kleinzoon (zie video hieronder) moeten missen. Daniëlle stond erop dat de huwelijksvoltrekking door zou gaan, ondanks welke situatie dan ook. Voor Willeke kwam het feest echter te vroeg. "Ik zou daar in Melbourne, de woon-en werkplaats van Davey en Casey, alleen maar moeten huilen", zei ze daarover in weekblad Privé.

Zoon John van 't Schip getrouwd
3:38
Zoon John van 't Schip getrouwd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.