Terug

Volg Shownieuws

Willeke Alberti over groot verlies: 'Het is zo zwaar'

Nieuws

6 dec 2023, 20:46

Onlangs is de dochter van Willeke Alberti, Daniëlle van 't Schip overleden (zie video). Daniëlle was ernstig ziek en het ging al lange tijd slecht met haar. In de Privé laat Willeke zich uit over dit grote verlies...

Willeke Alberti moest in oktober afscheid nemen van haar 55-jarige dochter. Ze doet nu twee maanden later haar verhaal in de Privé: "Het is zwaar, heel zwaar! Het is allemaal nog veel te vers, We proberen allemaal, onze hele familie, het verdriet een plek te geven en langzamerhand het leven op te pakken."

Te vroeg

Er wordt aan Willeke gevraagd of ze naar de bruiloft van haar kleinzoon gaat. De bruiloft van de zoon van Daniëlle staat gepland op 18 december. Ondanks welke situatie dan ook stond Daniëlle erop dat de bruiloft gewoon door moest gaan. Voor Willeke Alberti komt het feest echter te vroeg na het verlies van haar dochter. Daarom heeft ze besloten om niet naar Melbourne te reizen voor de bruiloft van haar kleinzoon.

Ze zegt het volgende over haar besluit: "Ik kan het helaas nog niet aan. Daar ben ik nog veel te verdrietig voor. Ik zou daar in Melbourne, de woon-en werkplaats van Davey en Casey, alleen maar moeten huilen. Een traan mag, maar ik zou het geen enkel moment drooghouden. Het moet een feest voor ze zijn! Dat is wat Daniëlle wilde. Daarom is besloten dat ik hier blijf en dat we op een later moment het in Nederland dunnetjes over doen."

Willeke Alberti reageert voor het eerst op overlijden van dochter Danielle
1:19
Willeke Alberti reageert voor het eerst op overlijden van dochter Danielle

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.