Terug

Volg Shownieuws

Wim 'The Iceman' Hof gaat internationaal!

Wim 'The Iceman' Hof gaat internationaal!

Nieuws

3 dec 2021, 16:51

Wim Hof, beter bekend als The Iceman is hard op weg een internationale ster te worden. Zijn boek is al in twintig talen verschenen, er wordt een Hollywood-film over hem gemaakt én hij krijgt een televisieserie bij de BBC. Dat meldt Privé.

De serie, waarvan de opnamen deze maand al van start gaan, bestaat uit maar liefst twaalf delen. En dat, vertelt The Iceman aan het blad, gebeurt niet vaak op primetime. „Het zijn programma’s van zes keer een uur en zes keer een half uur. We beginnen nu met de opnamen en in maart zal de eerste uitgezonden worden. Veel details mag ik er nog niet over geven, maar ik kan natuurlijk wel vertellen dat ik er heel erg blij mee ben. Ik ben immer een man met een missie…”

Justin Bieber

Wim werd zelf benaderd door het productiebedrijf Hungry. "Ze vroegen of ik geïnteresseerd was een proefprogramma te maken. Die pilot hebben ze toen meteen maar aan de BBC aangeboden. Daar waren ze direct enthousiast en bestelden de hele serie!", aldus The Iceman. De inhoud en de titel mag echter nog niet vrijgegeven worden.

Wat hij wel kan zeggen is dat er beroemdheden blootgesteld worden aan kou en ademhalingsoefeningen worden aangeleerd. Maar het wordt nog spannender, belooft hij. Aan de beroemdheden zal het in ieder geval niet liggen: "Als deelnemers worden namen gefluisterd als Tom Cruise, Justin Bieber en David Beckham," aldus Wim.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.