Terug

Volg Shownieuws

Winston Gerschtanowitz heeft een nieuwe hobby

Winston Gerschtanowitz heeft een nieuwe hobby

Nieuws

17 aug 2020, 00:58

Door het coronavirus vieren veel mensen vakantie in eigen land, zo ook Winston Gerschtanowitz en zijn gezin. En dat bevalt ze heel goed want Winston heeft zelfs een nieuwe hobby ontdekt...

"Hierbij presenteer ik u: de nieuwe SUP-meister", vertelt Winston in bovenstaande video. "Ik vind het toch leuk! Tweede keer al deze week dat we er met het hele gezin 2 uur op uit zijn." Zijn volgers kunnen de video wel waarderen en schrijven onder andere: "Toppers", en "De jongen achter je heeft het iets minder naar zijn zin ?".

Dit weekend was het groot feest bij Winston en Renate want hun oudste zoon Julian is twaalf jaar geworden. Renate heeft hier op Instagram uitgebreid bij stilgestaan. Zo heeft ze geschreven: “12 jaar is mijn oudste vandaag! Een heerlijk mannetje die helemaal klaar is voor de grote wereld! (Althans volgens hem zelf) je gaat veel en veel te hard naar mijn smaak maar dat hoort denk bij mama zijn..blijf je altijd een beetje mijn kleintje? Dan is het goed. Op jou… ❤️#verjaardag #zoon #liefde.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.