Terug

Volg Shownieuws

Winter Vol Liefde-Amy Rose staat stil bij bijzondere dag

Nieuws

1 apr 2024, 18:57

Het is een bijzondere dag voor Amy Rose en Saul. Het stel, dat in verwachting van hun eerste kindje is (zie video), zijn maandag een jaar samen.

"1 jaar jij&ik, 1 jaar onvoorwaardelijke liefde naar elkaar toe, 1 jaar vol herinneringen, 1 jaar en nog voor altijd te gaan", schrijft Amy Rose op Instagram. "Dankjewel mijn lieve Saul en liefste papa to be. We houden van jou!"

Zwanger

Amy Rose en Saul leerden elkaar kennen in het programma Winter Vol Liefde. Onlangs onthulde het liefdeskoppel dat ze hun eerste kindje verwachten. Toch vindt ze de zwangerschap nu best zwaar.

In een video heeft ze laten weten behoorlijk wat last te hebben van zwangerschapskwaaltjes. Amy Rose is nu 18 weken zwanger, maar ze merkt de laatste weken behoorlijk wat verschil met eerder. Zo vertelt ze dat ze sinds drie weken 'mega snel moe is'. Door haar zwangerschap heeft ze bijna geen energie. "Echt ik ben gewoon helemaal op. En dan denk ik bij mezelf: 'Wat heb ik nou eigenlijk gedaan' Het kost gewoon zo veel energie."

Tekst gaat verder onder de video.

Amy Rose over pittige zwangerschap
3:40
Amy Rose over pittige zwangerschap

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.