Terug

Volg Shownieuws

Woede na 'onthulling' Daphne Bunskoek over Sinterklaas

Nieuws

18 nov 2022, 09:00

Daphne Bunskoek heeft live op televisie iets gezegd wat heeft gezorgd voor veel woedende ouders. Ze deed een controversiële uitspraak over Sinterklaas, op een tijdstip waarop nog veel kinderen wakker zijn...

De presentatrice vraagt in RTL Boulevard, wat niet lang na het Sinterklaasjournaal wordt uitgezonden, aan Miljuschka Witzenhausen hoe zij het Sinterklaasfeest beleeft met haar kinderen. "En heeft het lang geduurd voordat ze erachter kwamen dat er geen Sint bestond?" zegt ze live op televisie, tot grote verbazing van Miljuschka.

Ze probeert het nog te redden. "Of wel bestaat?” Miljuschka: “Nee, nee, nee, nee, nee, nee, je bedoelt dat het lang duurde voordat de Sint wist dat het in de schoen moest? Nee, dat heeft wel even geduurd. Ik heb daarom tweemaal een brief geschreven en hij begreep dat ook wel."

Op Twitter zijn veel boze berichten te lezen na de uitspraak van Daphne Bunskoek. "Tsja, dat was niet zo leuk voor de kleine gelovigen onder ons… Een erg minne opmerking van dat verzuurde mens", valt er bijvoorbeeld te lezen.

En zo zijn er nog veel andere tweets. Hieronder een overzicht:

Eerder was er flinke ophef omdat Sinterklaas met een privéjet, naar ons land kwam. Zie de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.