Terug

Volg Shownieuws

Wordt deze BN'er de nieuwe collega van Freek Vonk?

Wordt deze BN'er de nieuwe collega van Freek Vonk?

Nieuws

19 juli 2021, 17:26

Het lijkt erop dat Freek Vonk er binnenkort een nieuwe collega bij krijgt. De bioloog introduceert op Instagram zijn nieuwe collega 'Farid Vonk', die de meeste al kennen...

Niemand minder dan Ali B laat op Instagram zijn 'Freek Vonk'-kunsten zien. Hij filmt een schorpioen en doet daarbij een geweldige impressie van de bioloog. "Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van Farid Vonk...dit x met onverwacht bezoek van een verdwaalde vriend", schrijft Ali bij de video.

Freek zelf ziet er de humor wel van in en post het filmpje van Ali ook op zijn eigen pagina. "Mijn broer Farid Vonk is momenteel voor opnames in Marokko, en vond deze levensgevaarlijke (strand)schorpioen! 🦂 😅😂 Doe voorzichtig Farid!!", schrijft Freek.

Winnaar

Onlangs sleepte Ali de prijs als beste coach van The Voice Kids binnen, toen Emma uit Team Ali de zangwedstrijd won. In de video bovenaan deze pagina is te zien hoe zij samen de winst vieren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.