Terug

Volg Shownieuws

Emma Wortelboer en Jurre Geluk presenteren de Spuiten en Slikken Sekstest

Emma Wortelboer en Jurre Geluk presenteren de Spuiten en Slikken Sekstest

Nieuws

29 apr 2019, 07:51

Emma Wortelboer en Jurre Geluk presenteren samen dit jaar de Spuiten en Slikken Sekstest. Met z'n tweeën testen zij de sekskennis van zangeres Merol, rapper Bizzey en acteur Rick Paul van Mulligen.Emma en Jurre bespreken op 6 mei op NPO 3 de nieuwste sekstrends en duiken in nieuwe werelden, zoals die van een penisvergroting. Ook actrice Anne-Marie Jung, YouTuber Gio Latooy, presentatrice Catherine Keyl en Temptation Island-verleider Alex Maas mogen aanschuiven. Ze komen erachter hoe seks nóg bevredigender wordt en delen persoonlijke verhalen over dirty talk en sexy standjes.Kijkers kunnen via de NPO3-app live meespelen en komen in 25 vragen alles te weten over bijzondere seksfeitjes, lichaamstaal, soa’s en grenzeloze seks. Spelers thuis maken kans op een uitgebreid sekspakket.

In november werd bekend dat Spuiten en Slikken stopt op tv en online verder gaat. Spuiten en Slikken wordt een “educatief en interactief onlineplatform gericht op het geven van voorlichting met betrekking tot seks en drugs”. Behalve artikelen op de website verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen op YouTube en NPO3.nl van drie webseries: Emma’s Peepshow, gepresenteerd door Emma Wortelboer, De Seksmobiel door Jurre Geluk en Drugslab van Nellie Benner, Bastiaan Rosman en Dzifa Kusenuh.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.