Terug

Volg Shownieuws

WOW! Missie 538 is geslaagd!

Nieuws

24 dec 2021, 17:34

De missies voor de 12 goede doelen uit Nederland zijn behaald en daarmee is Missie 538 geslaagd. In totaal werd er voor de 12 goede doelen bijna een miljoen euro opgehaald.

Vrijdag 17 december begon Missie 538 en zijn er 24 uur per dag acties uitgevoerd om geld op te halen voor de goede doelen. Samen met de luisteraars en vrienden van Radio 538 werd er geld opgehaald voor de missies.

Er zijn in de afgelopen week veel acties opgezet opgezet om geld binnen te halen. Van de 8-jarige Koen die koekjes bakte tot een geveild privé-concert van Tino Martin; heel Nederland zette zich in en streed mee voor Missie 538. BN’ers en artiesten zoals Dave en Dries Roelvink, K3, DI-RECT, Rolf Sanchez, Edwin Evers, Nina Warink en Bas Smit kwamen langs in de 538-studio om mee te doen aan de actie, steun te betuigen of op te treden en op de valreep werden alle 12 missies op vrijdagmiddag gehaald.

Goede doelen

Luisteraars konden tijdens Missie 538 plaatjes aanvragen tegen betaling, maar zelf ook acties starten en de opbrengst daarvan doneren. De radiozender heeft zich ingezet voor onder meer de Hersenstichting, Het Vergeten Kind, Hulp voor Helden en KNGF Geleidehonden. Vorig jaar was de Voedselbank het enige goede doel waar actie voor werd gevoerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.