Terug

Volg Shownieuws

WOW: Patty Brard al bijna 40 kilo afgevallen!

Nieuws

3 mei 2019, 10:33

Presentatrice Patty Brard is hartstikke fit bezig! Op Instagram laat de showdiva weten al 38 kilo te zijn afgevallen.

Patty stapte vanochtend op de weegschaal en tot haar grote vreugde gaf de teller 60.2 kilo aan. Ze is overigens al een tijd bezig met afvallen, dat allemaal begon na haar gastric bypass. Bij deze ingreep wordt de maag definitief verkleind en het spijsverteringskanaal omgelegd. Voor Patty kwam dit gelijk met positieve bijeffecten. Eerder had zij last van een maaghernia en opborrelend maagzuur, maar nu kon dit in een keer worden opgelost. Na de maagverkleining viel Patty al snel kilo’s af, waardoor ze zich gelijk lekkerder in haar vel voelde.

https://www.instagram.com/p/BpRGHGwiuD0/?utm_source=ig_embed

Maar volgens Patty begint het daar pas. Gelijk na de operatie moet je namelijk meteen letten op wát je eet en hoevéél je eet. Hierin slaagde ze met vlag en wimpel. Met trots plaatst ze dan ook kiekjes op haar Instagram om haar make-over te laten zien. Met haar ingreep én gezonde eetpatroon heeft ze inmiddels haar kans op obesitas verkleind en is haar te hoge bloeddruk verlaagd. Overigens staat Patty ook al maandenlang droog: ze is gestopt met het drinken van alcohol.

https://www.instagram.com/p/BwuJPr7liMG/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.