Terug

Volg Shownieuws

WOW: Zó zag Karin Bloemen er vroeger uit

Nieuws

10 juni 2023, 15:51

De extravagante Karin Bloemen was als jonge dame al een opvallende verschijning. Op jonge leeftijd wist deze dame al de aandacht op zichzelf te vestigen. Maar hoe zag Karin er toen eigenlijk uit?

Op Instagram heeft de zangeres en cabaretière een tijd geleden een bijzondere foto van zichzelf geplaatst. De foto werd gemaakt in 1985, toen de Karin voor korte tijd in New York woonde. Ze is werkelijk geen spat veranderd! "Onlangs kwam ik deze foto tegen", schrijft Karin bij de terugblik. "Deze foto is gemaakt in 1985 in New York. Ik kon daar 3 maanden wonen en studeren, omdat ik dat jaar ervoor de PallMall prijs had gewonnen... Het was een geldbedrag dat ik mocht besteden aan m’n vak. Dus ik heb daar zang, dans en acteerlessen genomen en shows gezien op de achterste rij, want het was heel duur, de koers was toen 4 Gulden voor 1 Dollar."

Seksleven Karin Bloemen

Onlangs was Karin nog bijzonder openhartig over haar seksleven. Bekijk in onderstaande video wat de blondine er allemaal over te vertellen heeft.

Karin Bloemen is opvallend openhartig over haar seksleven
1:12
Karin Bloemen is opvallend openhartig over haar seksleven

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.