Terug

Volg Shownieuws

WTF: Bert van Leeuwen betrapt op roekeloos rijgedrag

WTF: Bert van Leeuwen betrapt op roekeloos rijgedrag

Nieuws

29 aug 2019, 19:35

Bert van Leeuwen is betrapt op roekeloos en ronduit hufterig rijgedrag. De EO-presentator is te zien op verschillende filmpjes gemaakt door oplettende passanten en deze liegen er niet om...

In het filmpje dat hieronder is te zien zie je Bert als een wegpiraat over de snelweg karren, zijn middelvinger opsteken naar de camera en zijn auto op de stoep parkeren voor de IKEA.

Uiteraard heeft Shownieuws contact proberen op te nemen met Bert van Leeuwen, maar hij was onbereikbaar voor commentaar. Zijn zoon Boris vertelt wel aan Shownieuws dat het inderdaad zijn vader betreft op de fragmenten. Bert zou volgens zijn zoon niet zomaar zo roekeloos hebben gereden. 'Hij had nooit zo mogen rijden, maar hij had er een goede reden voor', zegt hij tegen Shownieuws.

De actie van Bert zou natuurlijk ook een PR-stunt voor zijn nieuwe programma Mannen in het wild kunnen zijn, waarin in hij optrekt met 6 mannen met een midlifecrisis of voor een verkeerscampagne.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.