Terug

Volg Shownieuws

Donny Roelvink laat echte tanden zien

Nieuws

18 juni 2020, 17:50

Donny Roelvink heeft laten zien hoe zijn tanden er onder zijn facings uitzien. Veel volgers en zelfs zijn vriendin Janice kunnen hun ogen niet geloven!

"Instagram vs reality", schrijft Donny op Instagram bij een 'voor- en nafoto'. Je kan ze hieronder bekijken.

https://www.instagram.com/p/CBi58_-B4op/

'Oh. Mijn. God.'

Het zorgt voor een stortvloed aan hilarische en geschokte reacties. Zijn vriendin Janice Blok schrijft: "Oh mijn God", en voegt daar enkele huilende emoji aan toe. Een volger reageert daarop: "Ik zou wegrennen, hahahaha. Nee hoor, jullie zijn leuk samen." Donny's vriend Joel Beukers zegt dan ook tegen Janice en de volger: "Ik zei nog... niet posten!"

Veel fans van Donny trekken de vergelijking met een andere bekende influencer. "Ik dacht oprecht dat die tweede Snapking was", schrijft Bram Krikke.

https://www.instagram.com/p/B7vQ7d2JbA5/

Een groot aantal volgers vindt het ontzettend grappig dat Donny zich zo eerlijk laat zien, al denken anderen dat hij beter letterlijk zijn mond had kunnen houden. "Dit is fucking eng en zonde van je eigen tanden man", valt er bijvoorbeeld te lezen.

Janice

Ook Janice zelf heeft overigens ontzettend witte tanden. Onlangs liet zij op Instagram nog zien dat ze er zelf van schrok, zoals je kan zien via deze link of de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.