Terug

Volg Shownieuws

Fabiola rent poedeltjenaakt door Amsterdam

Fabiola rent poedeltjenaakt door Amsterdam

Nieuws

27 nov 2020, 17:44

Fabiola Volkers heeft zichzelf weer overtroffen. De realityster gaat steeds verder op social media en haar nieuwste filmpje spant de kroon...

Ditmaal is de Temptation Island-verleidster namelijk naakt over straat gaan rennen. En niet zomaar een steegje in een aftands dorp... Fabiola rent door de meest chique winkelstraat van Amsterdam: de P. C. Hooftstraat. Je ziet de video hieronder.

Extreme beelden

Fabiola is inmiddels al een aantal maanden te zien op een bekende naaktsite. Op Onlyfans.com deelt zij pikante foto's en video's van zichzelf, al is ze tot teleurstelling van fans nog altijd niet volledig uit de kleren gegaan.

Ook op haar reguliere accounts op Instagram weet Fabiola keer op keer te choqueren. Wat dacht je van de video bovenaan deze pagina, waarbij ze schreef: ''FREE SQU*RT WASH, Hoe meer haters, hoe meer money, hoe meer fame. Volgende week koop ik mijn BMW. Zomer is voorbij, je bent nog steeds op niks. Bad bitch Fabiola, ik kom steeds met hits. De reet is fit, jullie weten dit. Doe maar haten in de comments, met je babypik.''

WTF: Fabiola onder vuur na bizarre video
0:20
WTF: Fabiola onder vuur na bizarre video

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.