Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Fabrizio inmiddels onherkenbaar

Temptation-Fabrizio inmiddels onherkenbaar

Nieuws

5 juni 2020, 18:15

Fabrizio uit Temptation Island heeft een flinke gedaanteverandering ondergaan. Waar hij er eerder altijd uitzag als een Griekse halfgod, heeft hij inmiddels gekozen voor een look die lijkt gegrepen uit de Noorse mythologie...

De verleider - en later kandidaat - van het realityprogramma gaat door het leven met een flinke baard en een geblondeerde coupe. Dit is onder andere te zien in het screenshot hieronder.

Fabrizio is inmiddels al een tijdje gelukkig met Lott, net als zijn vorige vriendinnen een bloedmooie blondine met veel volgers op Instagram.

https://www.instagram.com/p/B_kQGKVlJxJ/

Een jaar geleden deed Fabrizio nog aan Temptation Island VIPS mee met zijn verloofde Pommeline. Tot grote verbazing van kijkers wisten zij het programma toch als koppel te overleven!

Al snel werd echter duidelijk dat er na de opnames een hoop is gebeurd tussen de twee. Ze gingen uit elkaar en de gigantische tatoeage van Fabrizio die Pommeline op haar been had staan werd zelfs verwijderd. Dit was te zien in beelden op haar Instagram Stories. ''Bedankt voor het verwijderen van mijn tattoo en thanks voor de verdoving'', schreef ze netjes genoeg bij de video's van het tafereel.

Derde keer?

Met zijn tweede deelname aan Temptation Island, stapte Fabrizio in de schoenen van Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden. Zij lijken binnenkort een all-time record te pakken, omdat ze ondanks aankondigden voor een derde keer mee te gaan doen aan Temptation Island. In Shownieuws hintten zij daar eerder ook al op, zoals je ziet in de video hieronder...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.