Terug

Volg Shownieuws

'Tweede stel naar huis in Temptation Island'

'Tweede stel naar huis in Temptation Island'

Nieuws

1 dec 2020, 19:07

De beerput van Temptation Island: Love Or Leave gaat open. De bekendste Temptation-kenner van Nederland vertelt dinsdag dat er niet één, maar twee stellen eerder naar huis vertrekken...

Michella Kox wist eerder al te vertellen dat Sorelis en Gulcin eerder naar huis gaan. Zij blijken niet de enigen te zijn. Ook Sonny en Jaydi moeten weg, zo vertelt ze op haar Instagram Stories.

"Zo leuk, mijn hele inbox stroomt vol. Ze zeggen: 'Michella, je zit ernaast, Sonny gaat weg, ik ben toch familie, ik weet toch zelf dat hij weggaat.'" Ook goede vrienden van Sonny laten aan Michella weten dat hij vertrekt. "Dan gaan er twee, want ik weet 100% zeker dat dat eerste stel ook weggaat. Van Sonny wist ik eigenlijk helemaal niks, maar zijn eigen familie en vrienden zeggen dat ik het fout heb."

Sorelis en Gulcin

Ook Sorelis en Gulcin gaan volgens Temptation-kenners Michella en FawryNotSawry al snel naar huis. Of dit verplicht of vrijwillig is, is nog maar de vraag. Het zou zomaar kunnen dat het is, omdat zij - in tegenstelling tot het format van de Love or Leave-editie - de relatietest weigeren aan te gaan. Het lijkt er in de eerste twee afleveringen in ieder geval niet op dat zij zich bloot stellen aan de liefde en dus andere kandidaten.

Dit is al de derde - en volgens Michella dus zelfs de vierde - keer dat een stel de relatietest niet afmaakt. In de VIPS-editie van 2019 verlieten Channah en Quentin het programma, omdat Channah haar zwangerschap had verzwegen. In de reguliere editie van 2020 werden Melissa en Gianni eruit geschopt, omdat ze stiekem hun telefoons hadden meegesmokkeld en contact hadden met elkaar. In de video hieronder is te zien hoe ze daarna zeiden dat alles aan Temptation Island nep was:

Gianni en Melissa geven toe: Alles in Temptation is nep!
1:26
Gianni en Melissa geven toe: Alles in Temptation is nep!

Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag exclusief te zien bij Videoland.

(Fotocredits: Tom Cornelissen)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.