Terug

Volg Shownieuws

WVL-Amy Rose deelt slecht nieuws

Nieuws

23 jan 2024, 21:03

Tijdens Winter Vol Liefde (zie video) konden we vol spanning aanschouwen hoe de vonk tussen Amy Rose en Saul oversprong. Onlangs is bevestigd dat het stel nog steeds bij elkaar is. Je zou denken dat het geluk niet op kan bij de twee. Toch deelt Amy Rose nu slecht nieuws op haar Instagram Stories.

"Wauw wat is er veel liefs opgestuurd", begint de realityster haar verhaal. Op de foto zien we veel pakketjes van bedrijven die hoogstwaarschijnlijk een samenwerking willen met Amy Rose. Helaas gaat dat er op dit moment even niet van komen: "Ik heb helaas griep", laat ze weten. Wel belooft ze dat ze morgen gaat proberen om een leuke unboxing video op te nemen.

De tekst gaat verder onder de Instagram Story.

Eerste vakantie

Maandag deelde Saul kiekjes van zijn eerste vakantie samen met Amy Rose. Hij schreef bij de kiekjes: "Onze eerste vakantie samen! Tenerife 19 april ‘23." Hij vervolgde: "Een kleine samenvatting van ons eerste avontuur. Zoveel leuks meegemaakt met deze schat de afgelopen 9 maanden…"

Tekst gaat verder onder Instagram-post...

Persiflages

Over de deelnemers van Winter Vol Liefde kan je zeker zeggen dat ze spraakmakend zijn. Cabaretier Max van den Burg deed hen op een hilarische manier na. Bekijk deze beelden hieronder.

Cabaretier Max van den Burg doet persiflages vanWinter Vol Liefde
4:10
Cabaretier Max van den Burg doet persiflages vanWinter Vol Liefde

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.