Terug

Volg Shownieuws

YES! Er komen weer gloednieuwe Pokémon aan!

YES! Er komen weer gloednieuwe Pokémon aan!

Nieuws

7 aug 2019, 19:10

Pokémon-fans kunnen het hart ophalen! Er verschijnen namelijk een heleboel nieuwe Pokémon en zelfs twee gloednieuwe spellen.

De twee nieuwe spellen, Pokémon Sword en Pokémon Shield, komen 15 november uit en zijn boordevol nieuwe personages, gymleiders en natuurlijk Pokémon. In een trailer worden de eerste nieuwelingen alvast aan je voorgesteld. De video is hierboven te bekijken. Op dit moment tikt de teller maar liefst 809 verschillende Pokémon aan, maar dat zullen er binnenkort dus nóg meer zijn...

Detective Pikachu

Begin mei kwam ook de eerste live-action film uit met de beroemde, vechtende beestjes. De film Detective Pikachu trok destijds meer bezoekers naar de bioscoop dan de wereldwijde megahit Avengers: Endgame. In een avond zagen bijna 40.000 mensen de film op het witte doek. Hollywood-acteur Ryan Reynolds verzorgde toen de stem van Pikachu.

https://www.instagram.com/p/B03eBGRAeJo/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.