Terug

Volg Shownieuws

YES! SBS6 zendt Home Alone-klassieker weer uit

Nieuws

21 okt 2021, 15:01

Goed nieuws voor alle fans van de kerstklassieker Home Alone met Macaulay Culkin. Na twee jaar afwezigheid wordt de film weer op tv uitgezonden door SBS6.

Volgens Televizier, die het programmaschema van december heeft ingezien, wordt de kerstfilm uit 1990 niet tijdens de feestdagen uitgezonden, maar staat de film nu gepland voor vrijdag 10 december om 20:30 uur.

Culkin was 10 jaar oud, toen hij in Home Alone speelde. Na het eerste deel volgde nog een sequel: Home Alone 2: Lost in New York (1992). De franchise ging daarna verder zonder hem; er kwamen nog vier films uit met andere kindsterren in soortgelijke verhalen. Onlangs werd een reboot van Home Alone aangekondigd: Home Sweet Home Alone en er gingen lange tijd geruchten dat Culkin een klein rolletje heeft in deze remake, maar dat blijkt niet het geval. De acteur wenst de makers van de film het beste.

Macaulay Culkin werkte een paar jaar geleden wel mee aan een parodie op zijn klassieker en in de video bovenaan de pagina zie je beelden van deze commercial.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.