Terug

Volg Shownieuws

Yolanthe Cabau gaat 'back to nature'

Nieuws

7 sep 2021, 16:47

Yolanthe Cabau is samen met haar zus op een retraite weekend in de natuur. Op Instagram story is te zien hoe ze in het bos in Portugal tot rust probeert te komen.

Op social media vertelt ze dinsdag, in het Engels, dat ze écht in niemandsland is en dat het héél anders is dan haar normale levensstijl. Volgens de oud-voetbalvrouw is het heel belangrijk om eerst van jezelf te houden voordat je van iemand anders kan houden.

F*ck de Liefde 2

Yolanthe schittert over een tijd in de film in F*ck de liefde 2. F*ck de Liefde 2 gaat verder waar het eerste deel gebleven is. Nadat haar relatie met Jim is stukgelopen, keert Lisa gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s geliefde oma komt Kiki op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela op Ibiza.

De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier, waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk met Johnny.

Bettina en Nienke op Ibiza voor opnames Fuck de Liefde
1:21
Bettina en Nienke op Ibiza voor opnames Fuck de Liefde

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.