Terug

Volg Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen speelt hoofdrol in derde Slijmfilm

Nieuws

21 feb 2022, 11:31

Yolanthe Cabau van Kasbergen zal binnenkort weer in de bioscoop te zien zijn. Zij heeft een hoofdrol te pakken in het derde en laatste deel van de populaire Slijmfilm-reeks, De Allergrootste Slijmfilm. Dat heeft distributeur Splendid Film maandag bekendgemaakt.

In de filmreeks spelen YouTube-sterren Bibi en Meisje Djamila de twee belangrijkste rollen. Cabau van Kasbergen zal te zien zijn als de moeder van Indy, de rol die door Bibi wordt vertolkt. In het derde deel is een belangrijk ingrediënt van slijm op. Indy en haar vrienden gaan daarom op zoek naar de oorsprong van het slijm, een reis die ze over de hele wereld brengt.

Opnames

De opnames van de film zijn afgelopen week begonnen in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Andere rollen zijn weggelegd voor Matheu Hinzen, Ferdi Stofmeel en Denise Aznam. De vorige twee films, De Grote Slijmfilm en De Nog Grotere Slijmfilm, trokken in 2020 en 2021 allebei rond de 250.000 bezoekers naar de bioscopen.

De Allergrootste Slijmfilm wordt geproduceerd door NewBe. Splendid Film brengt het derde deel in juli in de Nederlandse bioscopen uit. De twee vorige delen zijn inmiddels te zien op Netflix.

Gespot

Yolanthe wordt de laatste tijd regelmatig gespot met model Lentini. Sinds oktober gaan er geruchten dat de twee meer dan alleen goede vrienden zijn. Lentini was eerst professioneel voetballer bij onder andere Sparta Rotterdam om vanaf zijn zestiende de overstap te maken naar (internationaal) modellenwerk. Yolanthes management wilde toen niet reageren op het mogelijke liefdesnieuws. Meer zie je in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.