Terug

Volg Shownieuws

Yolanthe pronkt met billen

Yolanthe pronkt met billen

Nieuws

30 okt 2020, 16:27

Yolanthe Cabau laat zien wat ze in huis heeft. Op Instagram plaatst ze video's waarin heel duidelijk is op welk lichaamsdeel ze het meest trots is...

Ze slooft zich opnieuw uit in de sportschool. In een video op haar 'Stories' is te zien welke oefeningen ze uitvoert, maar in een andere focust ze op haar achterkant. Hierbij zorgt ze dat haar billen wel erg prominent in beeld zijn. Je ziet de video hierboven.

Pijnlijke waarheid

Yolanthe Cabau liet onlangs nog zien hoe ze zich soms echt voelt. De presentatrice slooft zich geregeld uit in de sportschool, maar dat blijkt haar niet zo makkelijk af te gaan als het oogt...

Om het allemaal wat makkelijker te maken, roept Yolanthe soms de hulp in van de mensen die ze lief heeft. Zo is ze af en toe met een vriendin te zien, maar soms helpt ook zoontje Xess Xava haar. Ze hebben samen de grootste lol in de sportschool, zoals je kan zien in de video hieronder.

Yolanthe en Xess Xava hebben grootste lol in de sportschool
0:55
Yolanthe en Xess Xava hebben grootste lol in de sportschool

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.