Terug

Volg Shownieuws

Yolanthe verbluft fans met sexy foto bij zwembad

Yolanthe verbluft fans met sexy foto bij zwembad

Nieuws

29 dec 2020, 20:27

Het mag in Nederland dan wel maar een paar graden Celcius zijn, Yolanthe is op een plek waar je je gewoon in je badpak kan hijsen. Op Ibiza is het 14 graden en moet het dus nog gewoon kunnen. Tot grote vreugde van haar fans!

"Zing, heb lief, dans en leef... (oké, ik skip het zanggedeelte)", schrijft ze op Instagram. De foto zorgt voor veel reacties. "Wat een beauty", schrijft iemand bijvoorbeeld. "Zooooo", schrijft Utopia-Rowena, die Yolanthe als presentatrice meemaakte bij haar deelname aan Temptation Island VIPS. En dit zijn maar enkelen van de vele verblufte reacties...

Het weigeren van Yolanthe om te zingen kan ook op veel hilarische reacties rekenen. "Haha, laat het zingen maar aan mij over, vriendin", schrijft Trijntje Oosterhuis. Jim Bakkum zegt beeldmateriaal te hebben van Yolanthe's zangkunsten. "Nou ik heb nog filmpjes van dat zingen... dus skip het maar niet."

Met de kerstdagen liet Yolanthe zich ook al van haar meest sexy kant zien. Volgers vielen in katzwijm bij het zien van de 'powermommy' in haar weinig verhullende kerstoutfit.

Yolanthe laat keer op keer zien op Instagram hoe hard ze aan haar killerbody werkt. Zo ook laatst met zoontje Xess Xava, die ze met Wesley Sneijder heeft. Ze hadden samen de grootste lol in de gym, zoals je kan zien in de video hieronder.

Yolanthe en Xess Xava hebben grootste lol in de sportschool
0:55
Yolanthe en Xess Xava hebben grootste lol in de sportschool

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.