Terug

Volg Shownieuws

Yolanthe was onlangs onzeker over lichaam: 'Ik had blokjes'

Nieuws

2 juli 2022, 14:59

Yolanthe Cabau mag dan wel ontzettend zelfverzekerd ogen, ook zij kent haar onzekerheden. Ze doet nu een boekje open over een periode enkele maanden geleden...

Aan Grazia vertelt de actrice dat ze eind 2021 naar eigen zeggen veel te gespierd was. “Acht maanden geleden was ik veel gespierder, omdat ik meer tijd in de sportschool doorbracht. Ik had zelfs blokjes."

Ze is blij dat ze niet zo'n strakke buik meer heeft. "Dat vond ik dan weer te veel van het goede, en nu heeft die sixpack plaatsgemaakt voor een buik met van die zachte lijntjes."

"Ik zit nu in een fase waarin ik erg blij ben met mijn lijf, maar ik heb ook mijn dingetjes", aldus Yolanthe. "We hebben allemaal van die dagen dat zelfs je wimpers niet goed willen zitten. En de week voordat ik ongesteld moet worden krijg ik altijd een of twee van die vervelende pukkeltjes op mijn gezicht. Het verschil met vroeger is dat ik mezelf daar niet meer op afreken."

Relatiestatus

Yolanthe was onlangs in het Grazia Zomerboek ook openhartig over haar liefdesleven. De afgelopen periode werd Yolanthes naam vaak in een adem genoemd met die van model en ondernemer Lentini Eersteling, vooral omdat zij samen eens intiem gespot zijn.

Toch leek het er door haar interview sterk op dat Yolanthe niks serieus heeft of had met het model tot dusver. "Ik ben vrijgezel en ik geniet met volle teugen van het leven. In deze fase ben ik een alleenstaande moeder, maar wel een happy single mom met een happy kind", laat de actrice weten. Bekijk de video bovenaan de pagina.

De op Ibiza geboren schone liet aan Grazia nog wel het volgende los over haar relatiestatus. "Ik geloof dat het leven loopt zoals het moet lopen. Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen, maar dat kun je niet forceren."

Relatie met Wesley

Yolanthe is niet meer samen met haar ex en tevens vader van haar zoontje Xess Xava. Ze kan nog wel goed met Wesley overweg. "Ik heb een goede band met mijn ex en mijn kind heeft een goede band met zijn vader. En ook al zijn Wes en ik uit elkaar, de liefde is voor altijd."

Kortgeleden is Wesley gezien met de ex van André Hazes, Sarah van Soelen. Meer hierover bekijk je in de video hieronder.

Sarah van Soelen en Wesley Sneijder feesten samen
0:16
Sarah van Soelen en Wesley Sneijder feesten samen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.