Terug

Volg Shownieuws

'Youtuber Nesim Najih door het lint na vreemdgaan' (+Reactie Nesim)

Nieuws

17 sep 2018, 16:20

Zeer heftige beschuldigingen aan het adres van de bekende Youtuber Nesim Najih. 'Barbie JJ' zegt seks te hebben gehad met de getrouwde Nesim, die haar vervolgens - zonder succes - zou hebben gedwongen tot het slikken van een morning-afterpil.

De beschuldigingen worden ondersteund door enkele video's, waarop te zien is hoe een paniekerige Nesim de telefoon van de filmende 'Barbie JJ' probeert af te pakken. Hieronder het verhaal:

Seksdate ‘Barbie’ schrijft op Facebook dat zij vorige week in Rotterdam werd geïnterviewd door Nesim en zijn vriend Qucee voor hun Youtube-kanaal Supergaande. Voor het interview over privacy vroeg Nesim of hij ook even in haar telefoon mocht kijken. Ze voegden elkaar toe op Snapchat en al snel werd een seksdate afgesproken.

Nesim zou afgelopen zaterdagmiddag zijn afgereisd naar de dame en daar zonder condoom seks met haar hebben gehad. Er bleek iets mis te zijn met het voorbehoedsmiddel en tot overmaat van ramp bleek ‘Barbie JJ’ niet aan de pil te zitten. De dag erna vroeg Nesim op Snapchat of hij langs kon komen voor ‘ronde twee’. Dit bleek echter een leugen…

'Ik ben hier niet voor ronde twee' Eenmaal in het huis zou Nesim een vriend ongewild binnen hebben gelaten en op de overloop hebben gezegd: ‘Ik kom niet voor een tweede ronde. Ik ben hier omdat jij de morning-afterpil in gaat nemen!’ Het meisje was er niet van gediend dat zij hiertoe werd gedwongen, werd boos en zei: ‘Jullie gaan nu mijn huis uit! Je mag mij niet dwingen en je brengt een vreemde in mijn huis’.

‘Barbie JJ’ probeerde de politie te bellen, maar Nesim en zijn vriend probeerden haar telefoon uit haar hand te trekken. Nesim en zijn vriend zouden haar hierbij zelfs met de dood hebben bedreigd. Tot overmaat van ramp zou Nesim haar huis- en autosleutel hebben meegenomen en daarom rende ‘Barbie JJ’ achter hen aan. Wat vervolgens gebeurt, is ook te zien in het bovenstaande filmpje.

‘’Ik ben achter Nesim en de andere man naar beneden gerend. Eenmaal buiten probeerde ik te filmen. Ik riep constant: geef me mijn sleutel! Het filmpje heeft helaas geen geluid. Ik weet ook niet hoe dat zo is gekomen. Op het filmpje kan je zien dat Nesim zegt: de sleutels liggen op de koelkast! Dit had ik boven al gezien. Toen Nesim erachter kwam dat ik aan het filmen was, stapte hij uit en wilde hij alweer mijn telefoon afpakken. Je ziet die struggle ook op het filmpje. Ik liet niet los, want dit was mijn enige bewijs. Ik belde de politie. Toen zijn Nesim en de man weggereden in een witte BMW.’

Supergaande Nesim Najih werd bekend als een van de presentatoren van het Youtube-kanaal Supergaande, dat hij samen met zijn grote vriend Qucee maakt. Het kanaal heeft meer dan een half miljoen abonnees. Nesim zelf heeft ook een Youtube-kanaal met bijna 200.000 abonnees. Hierop geeft hij via vlogs onder andere een kijkje in het leven met zijn vrouw Myriam.

Reactie Nesim In een verklaring zegt zijn management: "Nesim heeft kennisgenomen van de berichten die online zijn verschenen. Hij herkent zich geheel niet in de beschuldigingen die op de sociale media worden geuit. Nesim vindt het daarom ook niet passend om deze kwestie verder in de media te bespreken. Hij is dan ook van mening dat door het opzoeken van de publiciteit op oneigenlijke wijze druk op hem wordt uitgeoefend en wenst hier niet aan mee te werken. Als de vrouw in kwestie daadwerkelijk meent dat haar onrecht is aangedaan, dan nodigt hij haar uit om contact op te nemen met de politie zodat hier onderzoek naar gedaan kan worden. Nesim ziet een eventueel onderzoek met vertrouwen tegemoet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.