Terug

Volg Shownieuws

Yves Berendse over zijn onverwachte doorbraak: 'Nu begint het pas'

Nieuws

28 juni 2024, 09:26

Yves Berendse leeft eindelijk zijn droom nu hij na jaren werken zijn eerste hit te pakken heeft. "Het is alsof er nu een heel grote deur is opengegaan waar ik tien jaar lang tegenaan heb staan kloppen. Nu begint het pas", zegt de zanger vrijdag in De Telegraaf.

Yves staat al weken in de top 10 van de Nederlandse Single Top 100 met het nummer Terug In De Tijd (zie bovenstaande video). Daardoor kan de zanger nu dingen doen waar hij altijd van heeft gedroomd. "Bijvoorbeeld de kans om een plaat te maken met een artiest waarmee ik dat graag wil. En ook kan ik serieus denken aan die zaal waar ik altijd al van droomde, met een grote band met blazers erbij", noemt hij.

"Laat ik het zo zeggen: na tien jaar heb ik mijn carrière in de steigers gezet en nu gaan we het afschilderen."

Bierdouche

Een aantal jaar terug werd Yves nog bekogeld met bier op het podium. Na dit incident is de zanger van het podium gestapt. Aan Shownieuws legde hij toen uit waarom. "Helaas heb ik gisteravond mijn optreden in Ursem vroegtijdig moeten stoppen", vertelde de volkszanger destijds. "Het is de eerste keer in de 7 jaar dat ik te maken krijg met bier gooien." In de onderstaande video zijn de beelden van het incident te zien.

Yves Berendse krijgt bier naar hoofd
0:12
Yves Berendse krijgt bier naar hoofd

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.