Terug

Volg Shownieuws

Yvon Jaspers geeft update na verschrikkelijk nieuws

Nieuws

26 mrt 2023, 19:58

Yvon Jaspers deelde eerder deze week het verschrikkelijke nieuws dat haar hond Tommy ernstig is toegetakeld door een andere hond. De presentatrice geeft zondag op sociale media een update over de gezinshond die regelmatig te zien is geweest in Boer zoekt Vrouw...

"Dankjewel voor al jullie lieve medeleven", aldus Yvon in haar Instagram Stories. Ze vervolgt de update met: "Wij tobben het hele weekend met ellendige verwondingen, antibiotica, medicijnen en nachtelijke spoken."

Jaspers laat tot slot weten dat heel veel mensen van haar hond houden en dat hij momenteel alleen maar onder de tafel ligt. Ze sluit af met: "De kritieke eerste vier dagen zijn nog niet voorbij. Keep you posted."

Ernstig gewond

Yvon deelde eerder het verschrikkelijke nieuws dat Tommy ernstig is toegetakeld door een andere hond. De presentatrice plaatste een hartverscheurend bericht op Instagram met heftige beelden van de gewonde Tommy. WAARSCHUWING: de video hieronder kan als schokkend worden ervaren.

Hond Yvon Jaspers ernstig toegetakeld
0:31
Hond Yvon Jaspers ernstig toegetakeld

Yvon heeft juist een feestelijke week achter de rug, want maandag is ze op haar 50e verjaardag flink verrast. De presentatrice wilde deze mijlpaal eigenlijk niet vieren maar dat "is faliekant mislukt", schreef ze op Instagram.

Zo viert Yvon Jaspers haar 50e verjaardag
0:58
Zo viert Yvon Jaspers haar 50e verjaardag

"50 ging ik niet vieren. Ben heel dankbaar en blij dat ik het worden mag, maar dat getal hoeft nou ook weer niet zo prominent genoemd. Maar het is faliekant mislukt", aldus Jaspers. "Ben van de ene verrassing in de andere gevallen. Het was een geweldig feest met vrienden, familie en boeren. Dankjewel voor zoveel lieve berichtjes." En achteraf vond ze eigenlijk dat ze niet moest "zeuren over die 5". "Ben trots dat ik bij de club mag horen!" zo sloot ze af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.