Terug

Volg Shownieuws

Yvonne Coldeweijer geeft update over bevalling

Nieuws

9 nov 2023, 11:43

Juicevlogger Yvonne Coldeweijer krijgt begin december een geplande keizersnede. Dat nieuws deelt de 36-jarige Yvonne donderdag in een Q&A op haar Instagram Stories. In juni maakte Yvonne bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje (zie video).

Op de vraag wanneer Yvonne met verlof gaat, antwoordt ze: "Ik wil mijn verlof niet plannen, maar ga gewoon lekker op m'n gevoel af. Natuurlijk ga ik even genieten met mijn gezinnetje als het zover is", legt ze uit.

Artikel gaat verder onder deze foto's.

Maar als Yvonne even zin heeft "om te juicen", dan doet ze dat. "En als ik daar totaal geen zin in heb, dan wordt het stil. Ik vind het altijd leuk om te posten, dus zie mezelf niet weken van de radar verdwijnen.

Rustig aan

Yvonne deelde eerder nog dat ze het even wat rustiger aan gaat doen. Dat deelde ze in haar Instagram Stories. Zo had ze last van "een bizar hoge hartslag van 140 in rust".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.