Terug

Volg Shownieuws

Yvonne Coldeweijer neemt ingrijpend besluit

Nieuws

13 juli 2024, 13:38

Yvonne Coldeweijer stopt helemaal met het publiceren van "juice" over bekende Nederlanders. In een bericht op haar besloten Instagram-account Juice Memberclub schrijft de vlogger dat de incasso's van betalende leden zijn stopgezet en dat er ook geen nieuwtjes meer op het kanaal zullen verschijnen…

Als reden geeft Yvonne aan dat zij het gevoel heeft dat alle juice inmiddels wel gedeeld is (zie video hierboven). "We hebben natuurlijk maar weinig echte BN'ers, maar de geheimen waren niet mals. Dit voelde voor mij als onrecht en ik wilde deze geheimen aan het licht brengen", schrijft ze in een verklaring. Yvonne stelt dat er drie jaar later "slechts komkommerjuice" over is en dat het niet goed voelt om haar volgers daarmee "te vervelen".

Betaalmuur

De roddelvlogster kondigde eind mei aan dat haar content achter een betaalmuur zou gaan. Mensen die haar willen volgen konden voor 8,95 euro per maand een abonnement nemen op het nieuwe kanaal. Dat had uiteindelijk zo'n 4300 betalende leden. Op haar oude account deelt ze sindsdien persoonlijke updates.

Frans Bauer

In showbizzland is Yvonne Coldeweijer niet bij iedereen geliefd. Niet zo gek, aangezien ze vastbesloten haar eigen weg blijft volgen ongeacht wat anderen denken. Ondanks dat ze regelmatig wat geheimen of roddels de wereld in helpt, heeft Frans Bauer bewondering voor de (oorspronkelijk) Brabantse dame.

In een interview met VROUW deed Frans, die onlangs op de buis te zien was met De Bauers (zie onderstaande video), eerder dit jaar een bijzondere onthulling over Yvonne. De zanger legde uit wat hij bijzonder vindt aan haar. "Ja, als ze mijn dochter was, zou ik een trotse vader zijn. Mensen kunnen negatief zijn over die juicekanalen, maar het is de nieuwe tijd en zij is daar een vertegenwoordiger van." Volgens Frans had je vroeger alleen roddelbladen, waarbij het een week duurde voordat iets wereldkundig werd gemaakt. "Nu staat het een seconde later online."

Frans en Mariska Bauer reageren op succes De Bauers
2:24
Frans en Mariska Bauer reageren op succes De Bauers

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.