Terug

Volg Shownieuws

Zanger Flemming onthult waarom hij vriendin uit media houdt

Nieuws

30 juni 2024, 17:57

Zanger Flemming is al een tijdje dolgelukkig in de liefde. Voor de camera van Shownieuws laat hij zich uit over waarom hij zijn vriendin uit de media houdt (zie video).

"Het gaat allemaal heel goed, ik ben heel gelukkig", begint de zanger zijn verhaal. "Mijn leven staat zo op zijn kop, dat dat stukje privé wel lekker is om privé te houden." Flemming vertelt dat ze een hele fijne balans hebben. "Lijkt me ook niet niets als je vriendje ineens ontploft. Ik kan ook niet zeggen hoe dat andersom zou zijn. Maar het gaat allemaal heel goed", sluit hij af.

Blunder

Eind 2023 stond Flemming twee keer in een uitverkochte AFAS Live. Hij was er zelf erg trots op dat hij na anderhalf jaar in de Nederlandse muziekindustrie zijn grootste show ooit mocht doen. Echter ging dit niet helemaal vlekkeloos. Hij maakte namelijk een grote blunder (zie video hieronder).

Grote Blunder van Flemming
0:36
Grote Blunder van Flemming

Kritiek

Hoewel Flemming flink aan de weg timmert, is de zanger niet bij iedereen even populair. Zo haalde zijn collega Willie Wartaal, bekend van de Jeugd van Tegenwoordig, onlangs flink naar hem uit (zie video hieronder).

In zijn podcast Drie Kwartjes, samen met collega Vieze Fur, luisterde hij naar het nummer 'Zij Wil Mij'. "Dit is Flemming en ik vind het een gigantisch k*tnummer", reageerde Willie Wartaal. "Niks tegen Flemming, misschien is het wel een goede jongen, misschien ook niet. Maar dit is dus een hit? Het is ook gewoon slecht geschreven."

Willie Wartaal haalt uit naar Flemming
0:53
Willie Wartaal haalt uit naar Flemming

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.