Terug

Volg Shownieuws

Zanger woest op Samantha Steenwijk: 'Verraad'

Nieuws

25 jan 2023, 19:28

Vinzzent haalt opnieuw hard uit naar zijn voormalige pupil Samantha Steenwijk. De Dromendans-zanger zegt tegen weekblad Party dat zij hem ongelooflijk heeft verraden...

Vinzzent zegt aan de wieg van Samantha's carrière te hebben gestaan. "We hebben behoorlijk in haar geïnvesteerd, ook financieel gezien", zei hij eerder over de zaak in Weekend. "Ik geloofde in haar, ik wilde dat het lukte, dus ik had destijds mijn laatste cent nog aan haar uitgegeven. Ik vertrouwde gewoon op onze samenwerking, er was geen sprake van een contract. Ik dacht dat we op elkaar konden bouwen, maar ineens sloeg Samantha een heel andere weg in."

Anno 2023 zegt Vinzzent tegen Party dat er nog altijd geen contact is met Samantha, die volgens hem sinds haar doorbraak niets meer met hem te maken wil hebben. "Ik ben zo boos! Samantha heeft via haar huidige management een advocaat op mij afgestuurd."

"Ik vind dat zó respectloos", vervolgt hij in het weekblad. "Ik heb zes, zeven jaar lang keihard voor haar gevochten en ik word gewoon afgescheept met een paar duizend euro, terwijl ik recht heb op misschien wel 20, 25 procent van wat zij omzet. Want dat was de bedoeling."

"Ik heb ook mijn laatste centjes in haar plaatjes geïnvesteerd", aldus Vinzzent. "Ik heb in Samantha geloofd en gezegd: jij wordt de nieuwe Nederlandstalige volkszangeres. Zij is die kant niet helemaal opgegaan, maar uiteindelijk is dat wel wat ik tegen Samantha gezegd heb."

De liefde lijkt volledig te zijn omgeslagen in haat. "Het imperium Samantha Steenwijk valt uit elkaar. Samantha heeft gekozen voor tv. Zij wilde koste wat kost bekend worden. Ze verraadt er zelfs haar beste vrienden voor, want dat is wat zij in mijn ogen gedaan heeft."

Het management van Samantha heeft volgens het weekblad niet willen reageren op de beweringen van Vinzzent.

In de video bovenaan de pagina zie je Samantha Steenwijk zingen op een paard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.