Terug

Volg Shownieuws

Zangeres Bonnie Pointer (69) overleden

Zangeres Bonnie Pointer (69) overleden

Nieuws

8 juni 2020, 23:23

Bonnie Pointer, een van de vier Pointer Sisters, is maandagochtend op 69-jarige leeftijd overleden. Het nieuws werd door haar zus Anita gemeld aan de website TMZ. Het is niet duidelijk wat de doodsoorzaak is.

De vier zussen Ruth, Anita, Bonnie en June begonnen in de jaren zestig met zingen in de kerk van hun vader. Van hem erfden zij hun liefde voor gospels. Hun eerste hits kregen de vier zussen begin jaren zeventig.

De groep nam vijf platen op en won diverse prijzen, waaronder een Grammy, tot totdat Bonnie in 1978 besloot een solocarrière na te jagen. Zij tekende bij uitgeverij Motown, waar ze twee platen uitbracht. Na een ruzie verliet Bonnie Motown. Zij vond wel een nieuw platenlabel, maar het grote succes van weleer keerde niet meer terug.

Zij kreeg in 1994, samen met haar zussen, een ster op de Hollywood Walk of Fame. Bonnie is de tweede Pointer-zus die overlijdt; June stierf al in 2006.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.