Terug

Volg Shownieuws

Zangeres Desray (2 Brothers on the 4th Floor) heeft borstkanker

Nieuws

8 mei 2020, 21:03

De zangeres van 2 Brothers on the 4th Floor, Desray, gaat door een moeilijke periode. Ze heeft eind vorig jaar te horen gekregen dat ze borstkanker heeft. Shownieuws sprak met de zangeres over deze moeilijke tijd. Het interview is in de video hierboven te zien.

Desray, oftewel Desiree Manders deelde het verdrietige nieuws eerder op haar Facebookpagina. "Voor de kerst heb ik te horen gekregen dat ik borstkanker heb. Een behoorlijk grote tumor van 5,5 cm… Het GOEDE nieuws is dat het NIET is uitgezaaid, en dat we er allemaal voor gaan dat ik beter ga worden", schrijft ze.

Desiree probeert positief naar de situatie te kijken. "In februari ben ik begonnen met chemotherapie. Een heftig goedje dat ik nu wekelijks tm juni door middel van het infuus naar binnen krijg. Daardoor moest ik ook al mijn haar verliezen en mijn blonde lokken eraf scheren. Lang leven de pruiken en haarextensions!! Ik heb er meteen een aantal aangeschaft. En straks na de chemo gaat mijn haar weer groeien. Daarna opereren, bestralen en hormoon therapie."

De zangeres vertelt ook hoe ze erachter kwam dat er iets goed mis was. "Ik voelde al heel lang steken in mijn borst, maar dacht dat het spierpijn was van het sporten. En sinds mijn moeder kanker heeft gehad voel ik dagelijks of ik niet een knobbeltje voel. Maar soms voel je ook niets, totdat ik een harde schijf in mijn borst ging voelen. Toen was de tumor dus al 5,5 cm groot. Nogmaals volg je gevoel en wees er bijtijds bij. Ik voel me gezegend dat ik nog een kans krijg om te leven."

Het hele verhaal van Desiree lees je hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.