Terug

Volg Shownieuws

'Zangeres S10 belooft publiek in Carré iets heel 'vets''

Nieuws

17 dec 2021, 16:25

Stien den Hollander, beter bekend als s10, heeft vrijdagmiddag in een kleine kring opgetreden in theater Carré en kijkt nu al uit naar het Eurovisie Songfestival. "Ik ga jullie niet teleurstellen op het Songfestival. We gaan er iets heel vets van maken".

Ondanks dat haar concert van 21 december aanstaande in Paradiso niet doorgaat, stond ze vrijdagmiddag zelfverzekerd op het Amsterdamse podium "We hebben een nieuwe show gemaakt. Als je wilt dansen of opstaan, moet je dat doen, want je moet genieten van mij", riep ze tegenover de aanwezige fans.

Wende

S10 heeft al enige tijd een sterke band met Wende Snijders. Zij was ook aanwezig in theater Carré. Beiden stonden al een keer samen op het podium in Koninklijk Theater aan de Amstel. Het is niet bekend of Snijders overigens de zangeres bijstaat in aanloop naar het Eurovisie Songfestival, waarbij de tijdens de bekendmaking hiervan volledig uit haar dak ging. In de video bovenaan de pagina is de megablije S10 te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.